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  1. 紀要論文
  2. 広島女学院大学論集
  3. 14集

Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking

https://hju.repo.nii.ac.jp/records/1033
https://hju.repo.nii.ac.jp/records/1033
b21c187b-98ea-4abe-988f-46a42ee4ef3f
名前 / ファイル ライセンス アクション
ronsyu14hirahara.pdf ronsyu14hirahara.pdf (268.7 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-03
タイトル
タイトル Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Chinese Cabbage
キーワード
主題Scheme Other
主題 Cooking
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 平原, 幸枝

× 平原, 幸枝

ja 平原, 幸枝

ja-Kana ヒラハラ, サチエ

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Hirahara, Sachiye

× Hirahara, Sachiye

en Hirahara, Sachiye

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Chinese cabbage raw,steamed for 1,5 ,10 and 30 min. were studied microscopically. It was found that as the time for cooking was increased the pa1isade and spongy parenchyma cells tended to loosen and coagulate as compared to the raw state. Translucency of the epiderma1 cells and changes in the chloroplasts were also observed.
書誌情報 広島女学院大学論集

巻 14, p. 123-125, 発行日 1964-12-20
出版者
出版者 広島女学院大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0374-8057
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 10:37:45.299913
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