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アイテム
Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking
https://hju.repo.nii.ac.jp/records/1033
https://hju.repo.nii.ac.jp/records/1033b21c187b-98ea-4abe-988f-46a42ee4ef3f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2023-03-03 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Some Findings in Chinese Cabbage during Cooking | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Chinese Cabbage | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Cooking | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者 |
平原, 幸枝
× 平原, 幸枝
× Hirahara, Sachiye
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | Chinese cabbage raw,steamed for 1,5 ,10 and 30 min. were studied microscopically. It was found that as the time for cooking was increased the pa1isade and spongy parenchyma cells tended to loosen and coagulate as compared to the raw state. Translucency of the epiderma1 cells and changes in the chloroplasts were also observed. | |||||||||||
書誌情報 |
広島女学院大学論集 巻 14, p. 123-125, 発行日 1964-12-20 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 広島女学院大学 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0374-8057 | |||||||||||
フォーマット | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | application/pdf | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |