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  1. 紀要論文
  2. 広島女学院大学論集
  3. 46集

On the Gel Formation in Tomato Jelly

https://hju.repo.nii.ac.jp/records/838
https://hju.repo.nii.ac.jp/records/838
07fe503c-c8e4-4b5b-a56e-c72b36140bba
名前 / ファイル ライセンス アクション
ronsyu46hirahara.pdf ronsyu46hirahara.pdf (835.9 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2023-03-03
タイトル
タイトル On the Gel Formation in Tomato Jelly
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Tomato Jelly
キーワード
主題Scheme Other
主題 Gel Formation
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 平原, 幸枝

× 平原, 幸枝

平原, 幸枝

ja-Kana ヒラハラ, サチエ

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Hirahara, Sachiye

× Hirahara, Sachiye

en Hirahara, Sachiye

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Miyoshi, Mari

× Miyoshi, Mari

en Miyoshi, Mari

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Tomatoes can be preserved as juice, puree, pastes, ketchup and many other products. At present tomatoes can be grown in greenhouses and thus, can be purchased throughout the year. During the summer when the tomatoes are in season a great quantity is harvested. Therefore, they are a very convenient material for laboratory use.
In Europe and in America it is known that jams can be made from tomatoes, however, reports on jelly are few. The present report deals with making jelly using tomatoes which were in season. In comparison with other fruits, it was found that the pH and sugar needed adjustment in order to obtain an acceptable jelly.
書誌情報 広島女学院大学論集

巻 46, p. 133-138, 発行日 1996-12-20
出版者
出版者 広島女学院大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0374-8057
フォーマット
内容記述タイプ Other
内容記述 application/pdf
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-07-25 10:38:38.522560
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