Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2023-02-28 |
タイトル |
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タイトル |
生活習慣病と現代食との相互関係 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Correlation between life style-related diseases and modern foods |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
生活習慣病 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
現代食 |
キーワード |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
食生活 |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
アクセス権 |
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アクセス権 |
metadata only access |
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アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_14cb |
著者 |
瀨山, 一正
久山, 明生
神原, 彩
Seyama, Issei
Kuyama, Akio
Kanbara, Aya
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
In this review, we discussed what kinds of impact an enormous increase offood supply since the industrial revolution has on human physiological function. As an adverse effect, in crease of population suffering from heart disease, hypertension and diabetes mellitus was world widely recognized. We pointed out that a missing link between these health problems is obesity caused by fat-Iaden foods and discussed physiological mechanism of its aversive effect on health. To get ride of these health problems, we give good examples which extracted from the medical as well as nutritional analysis of Mediterranean and Japanese cooking. |
書誌情報 |
広島女学院大学生活科学部紀要
号 17,
p. 65-80,
発行日 2010-03-09
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出版者 |
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出版者 |
広島女学院大学生活科学部 |
ISSN |
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収録物識別子タイプ |
ISSN |
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収録物識別子 |
09193529 |
フォーマット |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
application/pdf |